Αυτοκινητική Co. ανταλλακτικών του Πεκίνου, ΕΠΕ.

Υψηλός - ποιότητα, καλύτερη υπηρεσία, λογική τιμή.

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΓραμμή παραγωγής φίλτρων αέρα

Γίνοντη QQ RTX γραμμή παραγωγής καραμελών ζελατίνας σειράς ανοξείδωτο

Γίνοντη QQ RTX γραμμή παραγωγής καραμελών ζελατίνας σειράς ανοξείδωτο

  • Γίνοντη QQ RTX γραμμή παραγωγής καραμελών ζελατίνας σειράς ανοξείδωτο
  • Γίνοντη QQ RTX γραμμή παραγωγής καραμελών ζελατίνας σειράς ανοξείδωτο
  • Γίνοντη QQ RTX γραμμή παραγωγής καραμελών ζελατίνας σειράς ανοξείδωτο
Γίνοντη QQ RTX γραμμή παραγωγής καραμελών ζελατίνας σειράς ανοξείδωτο
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Προμηθευτής μηχανών καραμελών ζελατίνας της Κίνας
Μάρκα: TianJin YaHe Machine
Πιστοποίηση: CE,SGS,ISO
Αριθμό μοντέλου: Προμηθευτής γραμμών παραγωγής καραμελών ζελατίνας της Κίνας
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: China jelly candy machine factory
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένη ξύλινη περίπτωση εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης: 6 εβδομάδες μετά από την παραλαβή της κατάθεσης για τα αγαθά
Όροι πληρωμής: T / T, L / C
Δυνατότητα προσφοράς: 100 σύνολα/μήνας
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υψηλό φως:

μηχανή καραμελών

,

γραμμή παραγωγής καραμελών

,

μηχανήματα καραμελών

Συνοπτική εισαγωγή:

QQ (ζελατίνα τα προϊόντα) η γραμμή επεξεργασίας καραμελών είναι οι συνεχείς εγκαταστάσεις γιατί κάνοντας τα διαφορετικά μεγέθη της ζελατίνας camdies (καραμέλες QQ) είναι ένας ιδανικός εξοπλισμός που μπορεί να παραγάγει έξω καλής ποιότητας με την αποταμίευση και του εργατικού δυναμικού και του διαστήματος κατειλημμένων. Αυτή η deposting γραμμή αποτελείται από τη διαλύοντας κουζίνα σακακιών, την αντλία εργαλείων, την αποθήκευση strtiner, τη δεξαμενή αποθήκευσης, απαλλάσσοντας την αντλία, το ποτηράκι color&flavor, τον αναμίκτη color&flavor, τον καταθέτη, τη δροσίζοντας σήραγγα, το ηλεκτρικό γραφείο ελέγχου, κ.λπ.

Περιγραφή προϊόντων:

Αυτή η γραμμή μπορεί να παραγάγει τη διογκώσιμη toffee καραμελών ζελατίνης μαλακή (καραμέλα βαμβακιού) καραμέλα αυτόματα, ολόκληρη η γραμμή αποτελείται από την ζάχαρη-λειώνοντας κουζίνα, μεταβιβάζει την αντλία, formingmachine αποθήκευσης, κλιματισμός, που κυλά το ANG μηχανών ζάχαρης τόσο επάνω.

1.The ικανότητα παραγωγής από 150kgs/h σε 300kgs/h

2.Sanitary κατασκευή

3.Available για την παραγωγή «ένα χρώμα», «των καραμελών ζελατίνας χρώματος δύο» (καραμέλες QQ)

4. ευθύγραμμη έγχυση, που υπολογίζει δόση και που προμιγνύει τις τεχνικές για την ανάλογη προσθήκη του υγρού των χρωμάτων, των γεύσεων, και των οξέων

5.Available για την παραγωγή των διαφορετικών ειδών μορφών των καραμελών βασισμένων στην αλλαγή των διαφορετικών φορμών

6.Deposited οι σκληρές καραμέλες μπορούν να παραχθούν στην ίδια γραμμή με βολικά να αλλάξουν τις φόρμες.

Διαδικασία:

Η ζάχαρη που → η κουζίνα → ζάχαρης φίλτρων → που δροσίζει → προσθέτει την ουσία → καταθέτοντας διαμορφώνοντας → δροσίζοντας → μας της ξηράς συσκευασίας αιθουσών → φορμών → 

 Παράμετροι:

Όνομα:

SE150Q

SE300Q

Ικανότητα

150kg/h

300kg/h

Βάρος καραμελών:

2-8g

2-8g

Ταχύτητα κατάθεσης:

2025n/min

2025n/min

Συνθήκες εργασίας:

Temp: 20-25℃
Υγρασία: 55%

Temp: 20-25℃
Υγρασία: 55%

Συνολική δύναμη:

18kw/380V

18kw/380V

Συνολικό lebgth:

18m

20m

Συνολικό βάρος:

3000kg

3500kg

Τοποθέτηση διαταγής
Μόλις πάρουμε την ακριβή απαίτηση από τον πελάτη, στέλνουμε τη λεπτομερή προσφορά μας. Οι τιμές μας είναι πολύ ανταγωνιστικές για υψηλό - ποιοτικές μηχανές με το καλύτερο προ και τις μετα υπηρεσίες πωλήσεων. Στέλνουμε το τιμολόγιο αιτήσεων ή τη συμφωνία πωλήσεων σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη και έπειτα ο πελάτης πρέπει να μας στείλει την επίσημη εντολή αγοράς μαζί με την προκαταβολή. Δεχόμαστε οποιοι δήποτε από τους ακόλουθους όρους πληρωμής:
A) 30% που προωθείται από T/T (τηλεγραφική μεταφορά) στον τραπεζικό λογαριασμό και την ισορροπία μας 70% μόλις οι μηχανές είναι έτοιμες για την αποστολή.
B) 30% που προωθούνται από T/T (τηλεγραφική μεταφορά) στον τραπεζικό λογαριασμό μας και 70% κοντά επιβεβαιωμένη στη θέα επιστολή της πίστωσης από οποιαδήποτε τράπεζα πρώτης θέσης
 
Παραγωγή:
Μόλις επιβεβαιωθεί η διαταγή από τον αγοραστή μας, η ειδική ομάδα μας εγκαταστάσεων σχεδίων που εξετάζει ακόμη και τις λεπτομέρειες πρακτικών συμπεριλαμβανομένης της κατάστασης τελικού τοποθετεί όπου οι εγκαταστάσεις πρόκειται να εγκατασταθούν. Μόλις σχεδιαστούν τέλεια εκείνες οι εγκαταστάσεις και εγκριθούν από το κεφάλι σχεδίου, στέλνεται στο τμήμα παραγωγής και σύμφωνα με το εγκεκριμένη σχέδιο, την εργασία επεξεργασίας έναρξης ομάδων παραγωγής και την κατεργασία της εργασίας για να προετοιμάσει το σώμα μηχανών και τα διάφορα μέρη μηχανών. Μετά από τους εκπαιδευμένους και έμπειρους εργαζομένους μας συγκεντρώνει τις μηχανές κάτω από την ικανή επίβλεψη των ειδικών & καταρτισμένων μηχανικών παραγωγής. Μόλις οι μηχανές είναι έτοιμες, οι εκτενείς δοκιμές αναλαμβάνονται για να εξασφαλίσουν βέλτιστη απόδοση των μηχανών
 
Παράδοση & αποστολή
Διαρκεί κανονικά 8 έως 10 εβδομάδες για να προετοιμάσει τις μηχανές σύμφωνα με τη διαταγή ανάλογα με τις εκκρεμείς διαταγές κατά την διάρκεια της λήψης της νέας διαταγής από τον πελάτη. Μόλις εξεταστούν τέλεια οι μηχανές στο εργοστάσιό μας, ο πελάτης ενημερώνεται για την ετοιμότητα των μηχανών για την αποστολή. Ο πελάτης μπορεί να επισκεφτεί το εργοστάσιό μας ή να στείλει οποιοδήποτε αντιπρόσωπο για την τελική επιθεώρηση των μηχανών. Μόλις πάρουμε την τελική έγκριση του πελάτη για την αποστολή, οι μηχανές καθαρίζονται κατάλληλα και έπειτα τυλιγμένος με την πλαστική ταινία και έπειτα σε ένα ποιοτικό ξύλινο κιβώτιο εξαγωγής σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη και στέλνουν έπειτα στο λιμένα για την αποστολή. Παίρνουμε την απώτατη προσοχή στη συσκευασία των μηχανών για να εξασφαλίσουμε ότι ο πελάτης παίρνει όλες τις μηχανές στον κατάλληλο όρο χωρίς οποιαδήποτε ζημία ή θραύση.
 
Εγκατάσταση και μετά από την υπηρεσία πωλήσεων
Παρέχουμε το πλήρες εγχειρίδιο εγκαταστάσεων και λειτουργίας στα αγγλικά για όλες τις μηχανές που παρέχονται από μας. Ο πελάτης μπορεί να εγκαταστήσει και να ενεργοποιήσει τη μηχανή χρησιμοποιώντας το ίδιο πράγμα. Εάν είναι απαραίτητο, μπορούμε να στείλουμε τον τεχνικό μας για την εγκατάσταση για τις μηχανές στη θέση του πελάτη στη φορολογήσιμη βάση. Ο ειδικός τεχνικός μας μπορεί να εγκαταστήσει τις μηχανές και να πάρει τη δοκιμαστική παραγωγή σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη. Ο τεχνικός μας εκπαιδεύει επίσης τους χειριστές μηχανών στη θέση του πελάτη για να λειτουργήσει και να ανιχνευήσει λάθη όλα τα προβλήματα έτσι ώστε αργότερα μπορούν να διαχειριστούν όλα εύκολα χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα. Μετά από την εγκατάσταση, ο πελάτης μπορεί να πάρει τη βοήθεια από μας οποτεδήποτε σε οποιοιδήποτε από τον ακόλουθο τρόπο:
1) Με την αποστολή του ταχυδρομείου σε μας για να πάρει τη λύση ταχυδρομικώς.
2) Από τη συνομιλία ζωντανή με τον τεχνικό μας για να πάρει τη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.
3) Για να προσκαλέσει τον τεχνικό μας για να επισκεφτεί τη θέση του πελάτη για την ανίχνευση μηχανικών βλαβών, εάν είναι απαραίτητο.
Εξουσιοδότηση:
Όλες οι μηχανές μας επιτρέπονται για την περίοδο 12 μηνών από την ημερομηνία του ανεφοδιασμού των machineries ενάντια σε οποιεσδήποτε ατέλειες κατασκευής των μηχανών.
Μας επισκεφτείτε:
Είστε η περισσότερη υποδοχή για να μας επισκεφτείτε για να συζητήσετε λεπτομερώς για την ακριβή απαίτησή σας. Μπορούμε επίσης να κανονίσουμε να σας παρουσιάσουμε επίδειξη των μηχανών μας στο εργοστάσιό μας ή ακόμα και στη θέση του πελάτη μας σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα. Η ειδική ομάδα τεχνικών προσώπων μας μπορεί να σας παρέχει όλες οι απαραίτητες πληροφορίες ώστε να επιτρέψει σε σας για να πάρει την απαραίτητη απόφαση.
Εάν ενδιαφέρεστε για τη μηχανή μας, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με ελεύθερα.
 
Γίνοντη QQ RTX γραμμή παραγωγής καραμελών ζελατίνας σειράς ανοξείδωτο 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Automobile Spare Part Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms.

Φαξ: 86-10-6596-5232

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Φίλτρο πετρελαίου που κατασκευάζει τη μηχανή

HV φίλτρα Hepa AF25125M πετρελαίου Fleetguard κασετών εγγράφου για τους φορτωτές Forklifts

Βιομηχανικά φίλτρα AF25126M P532502, ανθεκτικά φίλτρα πετρελαίου συνήθειας αυτοκινητικά πετρελαίου Mann

Βιομηχανικά της Cummins φίλτρα A101-030 πετρελαίου μηχανών αυτοκινητικά για τα φορτηγά

Γραμμή παραγωγής φίλτρων αέρα

Διαχωριστικό κάμπια καυσίμων φίλτρο OEM 133-5673, 1r - 0770, 4 l - 9852, 4t - 6788

Auto καυσίμων φίλτρο για ΚΆΜΠΙΑ 131-1812, 326-1641, 326-1643, 1r - 1808, 1r - 0755

Καύσιμο πετρέλαιο κάμπια φίλτρα CAT φίλτρο 117-4089, 1r - 0716, 1r - 0739, 1r - 0726

Μίνι πτυχώνοντας μηχανή

PERKINS αέρα φιλτράρετε 26510342 / αέρα φίλτρο AF25539 / Donaldson αέρα φίλτρο P772578

OEM Perkins καυσίμων φίλτρο 2654A111 2654a111 2654403 ch10931 για τα αυτοκίνητα

Auto / φορτηγό αέρα πετρελαίου φίλτρα PERKINS 26510353 26560163 26560143 26560145 ch10930 ch10931

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Πολιτική Απορρήτου | Κίνα φίλτρο νερού στη γραμμή προμηθευτής. Copyright © 2012 - 2024 smartcaroilfilter.com. All Rights Reserved. Developed by ECER